2011. június 28., kedd

Angyalokról...


Érezted már a melletted lévő angyal jelenlétét? Simogató, puha, bársonyos, szeretettel teli érintését. Aki egyszer megérzi ezt a szeretetet, onnantól fogva mindig bizonyosságként fogja megélni az angyalok jelenlétét maga körül.
Sokan szeretnék az Ő szeretetteljes energiáikat érzékelni, hogy könnyebben kapcsolatot tudjanak velük teremteni. Az angyalok, hívásunkra mindig megjelennek. Ha valamilyen problémád van akkor csak hívd magadhoz Őket, és az angyalok szeretetet csempésznek be már is szívedbe, evvel is enyhítve szíved fájdalmát.
Könnyen érezheted az Ő jelenlétüket már csak azáltal is, hogy kellemes melegséget vagy szeretettel teli érzéseket érzel magadban. És ha egy kicsit jobban odafigyelsz, érezheted az Ő érintésüket is. Ehhez nem kell különleges képességekkel rendelkezned, hiszen az angyalok, mindig mindenki körül ott vannak, mint ahogy melletted is.
Zaklatott lelki állapotban ugyan nehezebben tudod talán érzékelni őket, de ha egy kicsit elcsendesíted elmédet, és elmélyülsz néhány pillanatra lelked szépségében, akkor már is könnyebben rájuk hangolódhatsz.
Megkönnyítheted a velük való kapcsolatot, ha gyújtasz egy szál gyertyát, vagy az asztalon elhelyezel néhány szál virágot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése