2017. május 26., péntek




Majláth-Tolnay Erzsébet 
MILYEN SZEMPONTOK SZERINT KÉSZÜLNEK A MANDALÁIM
Eredetileg papírra, temperával, saját hobbyként kezdtem festeni.
Utána elkezdtem megfigyelni, hogy igaz-e, hogy a születési adatokból meg tudom állapítani mely színekhez vonzódnak az emberek.. A témát Dan Millman Erre születtél című könyve adta. Megfigyelésem igazolta, hogy az embereknek pont ott vannak megoldandó feladataik, amelyeket a születési kódjaik determinálnak.
Tehát elkezdtem az életfeladatokra koncentrálva festeni, ugyanakkor áttértem az üvegfestésre, mely sokkal erősebb vizuális  élményt ad, mint a tempera.
De nemcsak életfeladatra lehet mandalát kérni.. 
Élethelyzetre, jelenlegi feladatra is lehet koncentrálni a mandala megfestésekor.  Elég sokan szeretnének új, megfelelő párkapcsolatot, ennek bevonzására szeretnének mandalát. 
Van, aki a jelenleginél több pénzt szeretne bevonzani, de ebben a témában a mandalával egy időben ki kell iktatni a pénz bevonzásával kapcsolatos negatív hiedelmeinket is!!
Cél lehet akár az édesanyával, partnerrel  való kapcsolat megjavítása is. Erre is sok példa van, mindenhol sikerült a negatív energiák megfordítása, a kapcsolat helyrehozása.  
Van, aki nem-életfeladatszerű, hanem  jelenlegi betegségére szeretne mandalát. Egyik ismerősöm a torok-csakra mandalám pár hetes nézegetése után abba hagyta nagyon durva krónikus köhögését..
Természetesen az is vállalható, ha csak a szobához, lakáshoz készül a mandala.. Hisz nem mindegy, hogy saját magadnak milyen színű környezetet képzeltél el, az odaillő mandala biztos emeli ennek a rezgésnek a hatását, te pedig környezeted színeinek összeállításánál ösztönösen tudod milyen szín segíti a jó közérzetedet. 
Ugyanakkor ne felejtkezzünk el arról sem, ha valaki a - születési adatai alapján készült -  saját színei valamelyikével szemben ellenszenvet érez. Ha ez egyébként életfeladat, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezzel a témával dolgod van.. Nem kerülni kell a színt, hanem rádolgozni a témára. Volt akinek az ellenszenve eltűnt és most már szereti az adott színt, mert közben dolgoztunk adott feladaton.Nem ritkán ez az "ellenszenves" szín a zöld. A szeretetet adása ugyanis flottul megy, de a másik szeretetének elfogadása már nem! És ezt is jelzi az "ellenérzés" megléte. 
Ugyanakkor ne felejtkezzünk el az üzleti sikerek fellendítéséről sem. Ez a  világ egy anyagi világ, semmi probléma nincs azzal, ha szeretnéd, hogy üzleted, vállalkozásod jobb energiákat árasszon és bevonzza a pozitív változást. Ettől még lehetsz spirituális beállítottságú, hisz életünk alapja sajnos a pénz. Lehet, hogy jobb "érzés" lenne a cserekereskedelem, de nem mindenki tud létrehozni becserélhető dolgokat. Így marad a pénz vándorlása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése