2017. május 21., vasárnap

                                                       37/10
                                       CSAKRÁK ÉS SZÍNEK
                                       3 Sárga/Arany - solar plexus
                                       7 lila - korona csakra 
                                     10=A4=Zöld - 1o-es angyali szívcsakra…

                                                       ÉLETFELADAT
..
                                         ÉLETFELADAT
                                        Forrás: Dan Millman Erre születtél c., könyve... 

                                        37/10
3 – önkifejezés
7 – bizalom és nyitottság
10 – belső képességekkel társuló kreativitás és önbizalom..
A 37/1O ESEK azért születtek e világra, hogy a kreativitás feladatkörén munkálkodjanak, és megtanulják, hogyan bízzanak meg a bennük és embertársaikban élő bölcs szellemben, hogyan teremtsenek belső képességeik által nagyobb harmóniát a világban..
A 37/1oesek esetében eltarthat egy ideig, mire képessé válnak megnyílni és megbízni magukban, illetve életük fejlődési folyamatában..
Természetüknél fogva ÉRZÉKENYEK, fontos számukra a privát szférájuk, és úrrá kell lenniük mélyen gyökeredző BIZONYTALANSÁGÉRZETÜKÖN.
Minden 37/1o-es bölcs és gyógyító szellem.. miután összhangba kerültek a magasabb rendű energiákkal képesek EMBERI FORMÁT VISELŐ ANGYALOK módjára kifejezni önmagukat. és ez az energia testet fog ölteni bennük..!
Örömüket lelik egyre növekvő belső képességeikben és kreativitásukban.
Hatékonyak lehetnek a gyógyításban
Negatív megnyilvánulás esetén mivel nem bíznak magukban elzárkóznak embertársaiktól. Úgy érzik félreértik őket, bizalmatlanok másokkal.. Ebben az esetben elfojtott keserűséget élhetnek meg.
Emberi kapcsolataikban AZOK, AKIK A 7-ES SZÁMMAL RENDELKEZNEK.. hajlamosak arra, hogy szívük helyett az eszükben bízzanak, mivel előzőleg megélt elárultatásaik miatt megérzéseiket fájdalommal és bizalmatlansággal társítják.
a 37/1o-esek lehetőségük van arra, hogy megbízzanak..a szívükben élő szeretetben és bölcsességben ám ehhez először fel kell hagyniuk azzal, hogy az ész védőpajzsa mögé rejtőzzenek..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése