2016. július 24., vasárnap

A becézésről...
Ahogy teljes nevednek is van rezgése, az sem mindegy, hogyan szólítanak, becéznek az emberek.
Nem voltam rest, számkalkulátor segítségével írtam nektek pár példát.
Ugyanarra a születési dátumra ugyanannak a névnek különböző változatát vizsgálva teljesen más
energiákat találunk.
Persze más neveket is megnézhetitek, alábbi, nyilvános számkalkulátor segítségével
https://www.facebook.com/zero.szammiszt…/…/1416308588632863/
Ha lehet, legyünk tekintettel a másik igényére, hogyan szólítsuk őt.
Jó böngészést..
Erzsébet,
Böbi
Megkapta a vezetés képességét, és az élet meg is hozza, megadja számára a lehetőséget, hogy tehetségét kibontakoztassa.
Arra született, hogy az ötleteit, kreativitását a világ jobbítására használja, példát mutasson, másokat is arra inspiráljon, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet, a legjobbat. Érezni belőle a tettrekészséget, az erős akaratot, és ami a legfontosabb, azt az eredeti alkotóerőt és határozottságot, amitől az emberek elfogadják az ő dominanciáját. Akkor teljesíti jól a küldetését, ha nem fogad el semmit késznek és véglegesnek, hanem képességeiből adódva, mindig továbbfejleszt, megújít, hozzátesz valamit.
Pozitív esetben jó vezetővé, tiszteletre méltó vezéregyéniséggé válhat, akinek példájából mások is erőt meríthetnek. Jólétben élhet, és a társadalomban elfoglalt pozíciója megengedheti számára, hogy a rászorultakkal is a lehetőségeihez mérten törődjön.
Erzsi
Kiváló kifejező képesség, mesteri szóhasználat, változatosság és változékonyság a legjellemzőbb tulajdonságai, akinek a Teljes névszáma 5-öst ad.
A hitével és a szavai erejével, kommunikációs készségével nagy hatással lehet másokra, ezért a nyilvánosság előtti szereplés az ideális foglalkozás számára. A média, a művészet, a kultúra, a tanári pálya vagy a politika az, ahol a legkönnyebben tud érvényesülni.
Állandóan mozgásban van, nagyon sok emberrel van kapcsolatban. Kíváncsi, minden új dologra nyitott, ezekről van is véleménye, ami viszont igen gyorsan változik, mert folyamatosan új és új benyomások érik. Sok élettapasztalat megszerzésére van szüksége, hogy kialakulhasson az igazi jelleme. Addig, amíg ez nem következik be, nem valószínű, hogy a megbízhatóság szobrát róla fogják megmintázni. Negatív esetben inkább csak az ígérgetésben jeleskedik, mert nem szívesen vállalja a kötöttséget és a felelősséget sem.
Ha már eleget tanult, sokat tapasztalt látott a világból, ha kialakul az igazi meggyőződése, jó értelemben a hitrendszere, akkor lehet igazán hasznára a világnak, előrevivő, meghatározó személyiségévé válhat a közösségnek.
Az 5-ös szám szerencsés, hírnevet is hozhat. Egy mozgalmas, változatos és sikeres életutat, nagyon sok utazást és a külföldi élet lehetőséget mutatja, különösen akkor, ha az illető azt képviseli, ami ennek a számnak a legfontosabb jellemzője: az optimizmus, a magas szintű tudás, és a bölcsesség.
Erzsike
Mozgékonyság, kiváló beszédkészség, művészi tehetség és szórakoztatásra való hajlam, ez mind megvan abban a személyiségben, akinek a teljes névszáma 3-ast ad. Sikeres életút vár rá. Nem nagyon tud egy helyben megülni, lételeme a szereplés, a nyüzsgés, a kapcsolatteremtés. Igazi társasági ember, aki bárkit felvidít. Értelmes dolgokról lehet vele értekezni, és garantáltan nem lehet mellette unatkozni. Gyors észjárása, csalafintasága, szervezőkészsége miatt lehet sikeres kereskedő, utazó ügynök vagy politikus. Az országot, a világot járja, bármit el tud adni, mert lyukat tud beszélni a másik ember hasába. A szórakoztatást is magas fokon űzheti: kitűnő táncos, zenész, humorista, előadóművész, ha képezi magát zseniális üzletember, bankár, informatikus, mérnök, népszerű tanár vagy elismert tudós lehet belőle.
Böske,
Zsike
Arra született, hogy a magas szintű gondolkodás, tudás, a szellemiség, vagy a különböző szellemi irányzatok, filozófiák képviselője legyen, akinek a névszáma 7-est ad.
Az emberi testnek és a léleknek a gyógyítójává, szellemi vezetővé kell válnia. Spirituális érdeklődése és fogékonysága, valamint analizáló-elemző tehetsége lehetővé teszi számára, hogy a legmagasabb szinten foglalkozzon a különböző szellemi, filozófiai irányzatokkal, vagy a természet megismerésével, az emberi lélek megértésével és a létezésünk nagy kérdéseivel.
Távol áll tőle a harciasság, az agresszivitás, mert a szellem erejével, lojális és joviális szellemességével küzd a világban. Általában egy nem sok érzelmet eláruló, talán túl nyugodt, türelmes, bölcs ember benyomását kelti másokban, akivel értelmes dolgokról bármikor lehet eszmecserét folytatni. Nem az anyagi érvényesülést kell keresnie. Sok akadályt kell leküzdenie, ezért türelemre, kitartásra van szüksége, hogy kifejleszthesse sokra hivatott szellemi képességeit.
Zsóka
Az igazság, az emberiesség és a tökéletesség keresése annak a feladata, akinek a névszáma 9-est ad. Rendelkezik is azokkal a képességekkel, amelyekkel az élet számtalan területén tökéleteset tud alkotni, és bármilyen bonyolult helyzetet, problémát megoldani. A 9-es a legmagasabb szellemi szám (fordított 6-os), az önzetlen, feltétel nélküli szeretet és az önfeláldozás szimbóluma, ennek a küldetésnek kell a legmagasabb szinten megfelelnie.
Művészi, gyógyítói tehetsége, az orvosi hivatás, pszichológia, grafológia, kineziológia, az okkult tudományok, numerológia, asztrológia, vagy a karitatív tevékenységek és a környezetvédelem, mind alkalmas arra, hogy kiemelkedőt alkosson.
A 9-es szám választási lehetősége: önfeláldozó vagy áldozat. Sajnos akaratán kívül is néha áldozattá válhat, ha a feladatát magas szinten jól megoldotta, és a dolgokat tökéletesítette, a saját munkája is feleslegessé válhat.
Erzsók
Átlagon felüli munkabíró képességgel rendelkezik, akinek a teljes névszáma 4-est ad. Természetesen megvannak a nagyra törő céljai is, amiért lelkesen vállal minden nehézséget, de ezek a nehézségek inkább testhez álló kihívást jelentenek számára. Logikus gondolkodása és az átlagosnál jóval nagyobb kitartása, a munkájában kapott kemény feladatok, csupán önmaga egészséges kipróbálását jelentik. Nincs az a feladat, ami eltántorítaná attól, hogy elérje mindazokat a célokat, amiket kitűzött magának, legyen az bármi. Persze, arról is meg van győződve, hogy korrekt eszközökkel, nem mások kárára, becsületesen teszi mindezt, hiszen a négyes szám már az ókorban is a becsület szimbóluma volt.
Bözsi
Hihetetlen energiákat, hatalmas sikereket, óriási lehetőségeket jelent a sorsában, akinek a névszáma 8-ast ad.
Zseniális szervező készsége, üzleti érzéke, a pénzcsinálás képessége a biztos karriert hozhatja, és magas társadalmi pozíció, elismertség lehet a jutalma.
Szinte magnetikusan vonzza magához - és meg is kapja - az anyagi lehetőségeket, amelyek által könnyen érvényesülhet, és a pénz által hatalma lehet sok ember felett. Az már csak az ő emberi, erkölcsi hozzáállásától függ, hogyan él, vagy visszaél ezzel a hatalommal.
Természetesen nagyon erős benne a pénz és a hatalom iránti vágy, ami persze a sikerhez is repíti, de ha még akkor is csak ez a fanatikus vágy határozza meg a szándékait, amikor már mindent elért és megkapott, ez esetben sajnos inkább abban leli az örömét, hogy kéjes hatalmi mámorában másokat megalázzon, visszaéljen a kiszolgáltatottságukkal. Ebben az esetben a sok negatív, romboló energia súlyos betegségekben hamar visszatalál hozzá.
Pozitív esetben, ha megbecsüli és értékeli azt, hogy ő tulajdonképpen a Sors kegyeltje, akkor eljuthat oda, hogy hatalmas vagyonából képes lesz visszaadni, meghálálni a társadalomnak, hogy ilyen szinten teljesíthette ki a tehetségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése