2012. október 31., szerda

Megbocsátás, "sorsfordító megbocsátás"


Mi a különbség a megbocsátás és a "sorsfordító megbocsátás" között?

A vallásos tanácsot, miszerint bocsáss meg ellenségeidnek - nem könnyű megfogadni, amikor az ember elhagyatva, becsapva érzi magát, de nem érti, hogy MIÉRT történt ez vele?
A spirituális megközelítés viszont pont ebben segít. Megmutatja, hogy mivel nincs bűn, miért nincs szükség a "megbocsátásra"! Így sem könnyű, de amit az ember megért, azt sokkal könnyebben tudja feldolgozni..! Ebben az esetben rájövünk, hogy a megbocsátás tulajdonképpen nem is megbocsátás, hisz a végén még kiderül, hogy az "elkövetőnek" hálával tartozunk, hogy tükröt tartott elénk..!! Megérted, hogy neki sem könnyű, hisz mennyivel könnyebb eljátszani egy kellemes szerepet..., mint egy gonosz, rosszindulatú személyiséget!
De kezdjük az elején:




A "sorsfordító megbocsátás" módszerének nagyon rövid lényege: amik itt, ebben az életedben folyamatosan visszaköszönnek - negatív történések - azt mutatják, mi a feladatod, milyen érzelem átélését kell megtanulnod, mivel kell "szembenézned" ebben a leszületésedben. Figyelmeztetnek: arra születtél, hogy megtanuld, megtapasztald ezeket az érzéseket! Ehhez a tanulási tervedhez még leszületésed előtt "szerződtettél" társakat, családtagokat, akik veled együttműködve, negatív viselkedésükkel mutatják ezeket az érzéseket, melyekkel szembe kell nézned, melyeket fel kell dolgoznod..! Ne felejtsd minél negatívabb a másik viselkedése, annál nagyobb áldozatot hozott érted, hogy megtanítson arra, amire őt szerződtetted.
A történetek különböző szereplőkkel addig ismétlődnek, míg rá nem jössz, hogy azok nem véletlen "kitolások" az élettől, hanem tükröt tartanak eléd, hogy meglásd mi a feladat, mik a visszatérő érzelmek, melyeknek átélésére leszülettél..!!  Az pech, hogy erre a szerződésre már nem emlékszel, amikor megérkezel a Földre..., de ez is a te védelmedet szolgálja. Nem tudnál tiszta fejjel gondolkodni, ha a különböző életekre minden pillanatban világosan emlékeznél. Még arra kérlek, hogy előző életbeli dolgok után csak akkor érdeklődj, kutakodj, ha annak oka van, pl. kellene a gyógyulásodhoz...sosem azért, mert kíváncsi vagy! Minden információt megkapsz, ha itt az ideje, ha már eléggé érett vagy rá. Akkor találkozol olyan jelekkel, emberekkel, akik eléd hozzák a megoldást - akár terápiás lehetőség képében - , ami segít téged a megértésben, a szembenézésben, a gyógyulásban!
A félelmeink elől nem elmenekülni kell -, nem a tudatalattinkban "dédelgetni", vagy akár megbetegedni tőlük, - hanem szembenézni vele..! ♥

Ha érdekel a téma, töltsd le ingyenesen az internetről a könyvet /C.C: Tipping - Sorsfordító megbocsátás/ ! A feldolgozásban segítek..! ♥ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése