2011. szeptember 11., vasárnap

A csakrákról másként - korona csakra

A korona csakra

Vannak emberek, akinek csak meditálniuk kell, vagy figyelmüket az ég felé fordítaniuk ahhoz, hogy érezzék egységüket a kozmosszal, kapcsolatukat a szellem birodalmával. Koronacsakrájuk fejlett, nyitott és összhangban áll többi csakrájukkal.
Azoknál a nyugati kultúrákban élő embereknél azonban, akiknek koronacsakrájuk szélesre van tárva, annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy pszichiátriai kezelésben részesülnek, nem pedig abban a fáradtságos képzésben, amely segítené, hogy kiegyensúlyozottabbá váljanak..!

A földelés az alsó 3 csakrából ered.

Az erős hetedik csakrával rendelkező embereknek káprázatos találkozásaik lehetnek más birodalmakkal, de emellett úgy tűnik, hogy nem ebben a világban élnek: könnyelműek, vagy elszakadtak a hétköznapok valóságától...! /Csak isten igéjével élnek, megfeledkezve a kenyérről../

A koronacsakrás élmények képesek kihúzni téged a testedből, egyenesen a fejtetődön keresztül. Általában megtalálod a visszafelé vezető utat, de ez félelmetes és veszélyes is lehet!

A meditáció,az ima és a szertartások biztonságos, de mégis hatásos módjai a koronacsakra megnyitásának és a kozmosszal való spirituális kapcsolatod elmélyítésének.
Az energiával végzett munka is az - energia gyógyászat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése