2016. április 16., szombat




Elemzés 
28/1o
1o Belső képességekkel társuló kreativitás
8. Jólét és hatalom
2. Együttműködés és egyensúly
A 28/1O- esek azért születtek a földre, hogy a kreativitás és a jólét feladatkörén munkálkodjanak, kreatív energiáikkal és intuitív képességeikkel embertársaikat szolgálják, tekintéllyel és együttérzéssel vezetve őket.
Ha leküzdik az akadályokat, az érzékenység, erő, a kifejezőkészség, valamint a kifinomult intuíció belső képességeivel társuló kreativitásuk révén tökéletes tekintélyt élvezhetnek.
Az általuk elért jólét és tekintély megnyilvánulása akár világméretű is lehet, és akkor mutatkozik meg, ha önbizalommal telve, és a szolgálat iránti vágyuktól vezéreltetve élik az életüket.
Mandala színek:
2: Szakrális csakra színe /narancssárga/ – szenvedélyek kordában tartása, kreativitás
8: Ugyanaz fokozottan, mint a kettes
1o: – angyali 4-es – szívcsakra - /zöld/ szeretet, gyógyulás, gyógyítás

2016. április 4., hétfő

Mit tehetsz, ha egy szó rossz érzést kelt benned?







Hogy lehet rossz hatással rád valami, ami másoknak örömöt okoz?
A szavak érzelmeket váltanak ki
Nagyon sok ember teljesen másként reagál egy-egy szóra, mint a többség.
A szeretet szó például nagyon rossz érzést kell abban, akinek a gyerekkora
szeretet-hiányos volt. A szeretet szóról ez esetben épp az jut eszébe, hogy mennyire nem szerették gyermekkorában.
De akár a karácsonyi őrület közepén is érezheti magát valaki egyre rosszabbul, bár mindenki készülődik, vásárol ő pedig nem érti miért nem tud rész venni ebben az „örömteli készülődésben”.  A megfejtés a gyerekkora. Hiszen, ha a karácsony náluk nem szeretetben telt, hanem épp a szokásos ordítós, verekedős napokat élték, nem tud örülni ennek az ünnepnek.
De akár a nagyon divatos „elengedés” szó is lehet negatív. Egyik páciensnél kifejezetten rossz érzéseket okozott, sőt a napi kántálás nyomán komoly emésztési zavarai támadtak. Szerencsére kiderült, hogy ez a szó neki miért káros. Amikor édesanyja már „halálosan fáradt” volt ő sokáig nem engedte meghalni, érzelmeivel visszatartotta őt. Majd amikor egy spirituális tanácsadó azt mondta, hogy el kell engednie, és megtette két nappal később édesanyja eltávozott az élők sorából. Ezért ő az elengedés szót tudatalattijában a halállal azonosította. Az ok felderítése után – szembenézve a rossz emlékkel – már nem volt gondja az elengedéssel, sem a szóval.
De még egy verstanulás közben is kiderülhetnek negatív emlékek, kellemetlen élethelyzetek. Egyik „tanítványom” képtelen volt megtanulni azt a szót, hogy „kínzó”. A vers tanulása során egyre dühösebb lett, hisz amúgy nagyon könnyen tanult verseket, nem értette miért pont ezt az egy szót nem bírja megjegyezni.  Szerencsére tudatalattijában kutatva megleltük ennek a szónak a kellemetlen emlékét, is utána 2 perc alatt megtanulta a verset és soha többet nem okozott nála gondot ez a szó.
Mi ennek a magyarázata? A szavak képzeteket ébresztenek a fejben
Ugyanarról a szóról mindenkinek más jut eszébe.
Hiába tűnik egy-egy szó pozitívnak, előre mutatónak, egészség-  vagy pénzbevonzónak, ha kellemetlen érzést kelt benned, ne használd.
A gyógyító gondolatokat arról lehet felismerni, hogy kellemes emlékeket ébresztenek benned. 
Csak azt a szót jó programozni/kopogtatni, amelyiktől a tested jól érzi magát.

Ugyanakkor az emlékeket, amelyek ezekhez a pozitív-negatív szavakhoz fűznek felhozhatjuk tudatalattidból, és a szembenézés gyógyít. Tehát nem kell egy életen át kerülgetni ezt a szót, csak a negatív emléket kell feldolgozni. 


A cikk megjelent az Anyaföld c. internetes lapban

http://anyafold.hu/rossz-hatassal-van-rad-valami-ami-masoknak-oromot-okoz/