2012. december 12., szerda

A BŐSÉG MANDALÁRÓL..



A BŐSÉG MANDALÁRÓL...
Nagyon nagyon sok megosztást kapott, nem véletlen, hiszen a mostani helyzetben szinte mindenkinek szüksége lenne több bevételre...! ♥ Megjegyzem a sok megosztás azt is bizonyítja, hogy szerencsére nem készültök a "világvége-projektre", bíztok abban, hogy még lesz ideje kifejteni a hatását - ennek örülök..!! O:)
Ami miatt írok: egyetlen negatív hozzászólást olvastam a nagyon

sok pozitív mellett, amely megkérdőjelezi a hatását..
Mondjuk azt feltételezve, hogy a megrendelők csak ülnek tétlenül, bámulják karba tett kézzel a mandalát és semmit sem tesznek a boldogulásuk ügyében... :(
Mire jó a mandala: megmozgatja a csakrákat, hisz a színek, formák hatnak ránk. Tehát egy eszköz, hogy a csakráink jobban működjenek, mert elakadt csakrákkal az energiáink lesznek elakadva, nem tudjuk bevonzani a jót.
Amúgy a pénz bevonzása a legnehezebb az életben. Ha egy dolgon múlna minden spir. gondolkodású ember dúsgazdag lenne..
De függ a hitrendszerünktől, amelyben felnőttünk, a családunktól, környezettől, amiket belénk sulykoltak..Függ a jelenlegi gondolkodásunktól a világgal és magunkkal kapcsolatban..!!
Az oldások épp erre valók, hogy ezeket a negatív hitrendszereket rendbe tegyük az agyunkban..! Nem véletlenül írtam a mandala reklám szövegébe, hogy aki személyesen tud érte jönni kérhet bőség-témában oldást..!
Tehát senki sem mondja, hogy hátradőlve elég, ha bámulunk egy mandalát, de igenis segít, mint egyik eszköz.